Jesus kommer snart
Over: Radikal født på ny-opplevelse på Namsenbrua i mars 1983.
Bla om !
OM HIMMELEN

Vi skal alle dø en dag, sies det.  Hva er da meningen med livet ? Skal vi til helvete, der marken ikke dør og ilden ikke slokner ?  Jesus beskrev helvete som et slikt sted. Den evige ild, som er gjort i stand for djevelen og hans engler. Og Johannes` Åpenbaring beskriver det som en ildsjø som brenner med svovel. Har du noen gang kjent lukten av  flytende svovel når det brenner ? Det river ordentlig i nesen !

Nei huff Gud forby !  Målet med ditt liv er himmelen - men hva er himmelen ? Skal vi bare sitte på en rosa sky og dingle med beina ? Noen som håner og spotter, har sagt det sånn.

Men himmelen er
et konkret sted. En by som kalles Det Nye Jerusalem, er hovedstaden i himmelen. Den er 12000 stadier lang og like bred og høy, ifølge det synet som apostelen Johannes så. Ett stadie er 185 meter, altså 2220 km i høyden, lengden og bredden.  ( Johannes`Åpenbaring 21 )  

Den er som en
kube bygd av rent gull, og den er omgitt av en mur av edelstener. Muren har tolv porter, tre mot nord, tre mot sør, tre mot øst og tre mot vest. Hver port er laget av en eneste stor perle, og portene har navn etter Israels tolv stammer.  Jeg ønsker å gå inn igjennom den østre port, hvis jeg kan velge, fordi jeg har mine beste venner på Filippinene. En Kinamisjonær som het Asbjørn Aavik, sa det samme om kinesere.

Hva er
innfor portene ? Vakre boliger og hager som Jesus og englene har gjort i stand for alle Guds barn. Det er ikke for ingenting at Jesus er snekker ! Man kan prøve å se det for seg, men fantasien strekker nok ikke til. Der inne skal vi se Gud, Hans trone, vakre engler, møte Jesus og våre kjære, og mye annet.

Hva er
utenfor portene ? Andre vakre byer og vakker natur, og et yrende, vakkert dyreliv. Man kan leke med løver og tigre og svømme sammen med delfiner. Dra på fisketur. Spille fotball, for dem som liker det. Og mye annet. Fantasien strekker ikke til, men det er lov å prøve å forestille seg det med Den Hellige Ånds hjelp. Noen mennesker har hatt nær døden-opplevelser og sett noe av dette som om
de var der.
Jesus_127
Jesus_barn
paavannet
Jesaja53
Jesus_163
Jesus_kommer
Jesus_085
Klikk gjerne på bildene under til venstre og se om noe skjer....