Reisene mine
Gatemøte i St.Teth, Cornwall
Dramateam i Mexico
Korsvandring fra Lillehammer til Amsterdam
LIVSHISTORIEN MIN.

Da jeg var liten, reiste jeg ofte til Sverige og Danmark og Sunndalsfjella sammen med foreldrene mine. Det ga mersmak på reising.

I 1982, da jeg var i 17-års alderen, dro jeg til Oslo og deltok på sommertjenesten med Ungdom i Oppdrag. Vi sang mye lovsang og solgte barnebøker på Bogstad camping. Det var gøy. Jeg hadde ikke penger til den turen, men jeg stolte på Gud og det la seg til rette.

Jeg hadde oppdaget at det går an å stole på Gud når man følger Jesus. Den beslutningen hadde jeg tatt i 15-års alderen. Jeg skulle følge Jesus og komme til himmelen, koste hva det koste vil.

Siden har Jesus tatt meg med på eventyr to ganger i Kolding, Danmark, to ganger i Cornwall, England, to ganger i London, en gang i Mexico, korsvandring fra Lillehammer til Amsterdam, og fra St. Bees til Whitby i England, studietur hos Youth With A Mission   ( Ungdom i Oppdrag ) på Hawaii, fem turer til Filippinene, to turer til Israel, en tur til Mosambik og mye annet.

Seks somrer ( 2008 - 2016 ) har jeg også vært på noen herlige sykkelturer, til Brønnøysund, Sunndalsøra,  Røyrvik og Gäddede. Mye av dette kan du se video fra på videosidene mine.

Jeg har hatt film og video som hobby fra jeg var liten og har også en del utdannelse på det området. Jeg jobbet et år på Evangeliesenteret TV i Oslo, ( 1997 - 98 )  men foretrekker å fortsette med det som hobby. Forøvrig er jeg badevakt i Oasen Miljø-og Svømmesenter i Namsos og trives med det.

Alt har ikke bare vært enkelt, men du kan lese den spennende historien om hvordan Jesus frelste meg og hjalp meg da jeg behøvde det mest, under menyknappen "forvandling." Derfra kan du bla videre.

Her kan du utforske hjemmesidene til Ungdom i Oppdrag !
ywam.no
Fantastisk